Missie

Rejuvenal stelt zich ten doel unieke, kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen onder de aandacht te brengen bij artsen en therapeuten, anti aging specialisten, gezondheidsklinieken, bedrijven en particulieren.
Er is duidelijk een behoefte aan natuurlijke, derhalve hoog werkzame supplementen in dit marktsegment. Alle producten en diensten zijn gebaseerd op gezond en vitaal ouder worden, ook wel genoemd "Healthy Aging (Anti Aging), Prevention en/of Longevity".


beurs

Alle producten en diensten zijn gebaseerd op gezond en vitaal ouder worden, ook wel genoemd "Healthy Aging (Anti Aging), Prevention en/of Longevity". De filosofie en de producten worden gepromoot via deze website, door het adverteren in vakbladen en consumentenbladen en tijdens internationale congressen waar veel artsen en therapeuten samen komen. 
Er worden de strengste eisen gesteld aan de kwaliteit, samenstelling en herkomst van de producten, waardoor wordt voldaan aan de codes wetgeving voedingssupplementen. Gezondheid, veiligheid en zekerheid van medewerkers, afnemers en maatschappij staan voorop.