Filosofie van Rejuvenal

vitaalGezondheid is het gezond zijn, het gevoel dat alles in orde is, zowel in lichamelijk, in geestelijk, als in maatschappelijk opzicht.
Het is de filosofie van Rejuvenal dat het menselijk lichaam van nature het vermogen bezit zichzelf in een optimale conditie te houden. We kunnen onze gezondheid ondersteunen door middel van: gezonde voeding, voldoende beweging, weinig stress, voldoende water drinken, weinig alcohol nuttigen, niet roken, positief zijn, voldoende rust etc. Wij noemen dit Healthy Aging. Gezond ouder worden willen we allemaal.   
Zolang we ons lichaam voorzien van de juiste voedingsstoffen en vrij houden van giftige en schadelijke stoffen, daarnaast een gezonde immuniteit bewaren en een goedwerkend onderhoudssysteem in stand houden, zal ons lichaam doen wat het moet doen; ons voorzien van een lang en vitaal leven. 
Rejuvenalproducten ondersteunen het immuun-, onderhouds- en hormonale systeem en dragen bij aan het verwijderen van afvalstoffen. Op deze wijze wordt het lichaam gestimuleerd tot een optimale productie en afgifte van z’n eigen hormonen en groeifactoren. Zo wordt de balans behouden. Uit de publicaties van de vele onderzoekingen blijkt steeds vaker de vele voordelen van natuurlijke supplementen. Onlangs nog werd aangetoond dat biologische voeding tot 80% meer voedingsstoffen bevat. We ontdekken ook dat het nagenoeg onmogelijk is om de in de natuur aanwezige gezondheidsformules te overtreffen.