General Information

The English version

 

Weet je nog hoe je jezelf voelde in je twintiger jaren? Herinner je nog je gladde en soepele huid, sterke botten en spieren, strakke buik, bergen met energie, perfect geheugen en concentratie, goed gehoor, snel reactievermogen en iedere dag weer te ontwaken voor nog een fantastische dag in ons leven. Voor velen van ons boven de dertig zijn dit helaas slechts herinneringen...

De moderne medische wetenschap bekijkt het verouderingsprobleem nu als een kwaal welke succesvol kan worden bestreden door de aanpassing van de hormoonniveau's in het lichaam zoals ze in onze twintiger jaren waren. De belangrijkste van al deze hormonen is de productie van het Groei Hormoon (HGH= Human Growth Hormone) door de hypofyse. Dit dominante hormoon is de lichaamsboodschapper voor reparatie en onderhoud, houdt ons sterk en gezond, biedt weerstand tegen ziekte en aandoeningen en regelt ons energieniveau.
Bij mensen in hun tiener en twintiger jaren scheidt de hypofyse nog meerdere malen per dag (vooral 's-nachts) HGH af. Naarmate we ouder worden loopt het aantal malen terug tot alleen gedurende de nacht, hoofdzakelijk tijdens de diepe slaap. Daarmee loopt ook de hoeveelheid afgegeven groeihormoon aanzienlijk terug, met een percentage van gemiddeld 14 % per 10 jaar. Mensen met overgewicht, veel stress en geen optimale nachtrust gaan nog veel sneller achteruit.

3 flesjes ...  Baanbrekend medisch onderzoek werd gedaan en gepubliceerd door Dr. Daniel Rudman op de Universiteit van Wisconsin/USA in 1990. Hij beschrijft de resultaten van injecties van HGH bij mannen in hun zestiger en zeventiger jaren. Na een behandeling van slechts 6 maanden zagen de mannen er zomaar 10 tot 20 jaar jonger uit. Ze ontwikkelden sterkere botten, bouwden weer spiermassa op, verloren vet, voelden zich fantastisch en hadden bovenal weer energie als 20 jaar terug. Zelfs haren groeiden weer of kregen hun originele kleur terug. Na het stoppen van de behandeling vielen ze langzaam

  sdf;aslkdjf;lkasj df;lsadjf ;lasdk

 


Baanbrekend medisch onderzoek werd gedaan en gepubliceerd door Dr. Daniel Rudman op de Universiteit van Wisconsin/USA in 1990. Hij beschrijft de resultaten van injecties van HGH bij mannen in hun zestiger en zeventiger jaren. Na een behandeling van slechts 6 maanden zagen de mannen er zomaar 10 tot 20 jaar jonger uit. Ze ontwikkelden sterkere botten, bouwden weer spiermassa op, verloren vet, voelden zich fantastisch en hadden bovenal weer energie als 20 jaar terug. Zelfs haren groeiden weer of kregen hun originele kleur terug. Na het stoppen van de behandeling vielen ze langzaam weer terug naar hun oude situatie.

 

 

 

De nieuwsmedia schreven enthousiast hun reportages maar door de extreem hoge kosten van de behandeling, de frequente injecties en de eventuele bijwerkingen werd het geen populaire behandeling. Het werd een wedloop van diverse geneesmiddelenproducenten om het zeer complexe groeihormoon na te maken. Dat is midden 90er jaren gelukt en alhoewel nu veel goedkoper dan de originele injecties, blijven de kosten tussen de 1.000 en 2.000 Euro per maand liggen.

In 1995 werd ontdekt dat met behulp van specifieke aminozuren de hypofyse aangezet kan worden tot afgifte van meer HGH. Dit was een 100% veilige methode en vooral zeer veel goedkoper dan de injecties. Rejuvenal Plus en Rejuvenal Senior bevatten deze aminozuren en zullen uw groeihormoonniveau naar het zelfde niveau brengen, maar zonder eventuele bijwerkingen. In plaats van HGH te injecteren, stimuleert u uw eigen hypofyse waardoor deze bij iedere inname lichaamseigen HGH afgeeft. U zult dezelfde, enorme voordelen van een verhoogd groeihormoonniveau zoals via de injecties, tegen zeer veel lagere kosten door op comfortabele wijze het product in te nemen met wat water, tussen de maaltijden op een lege maag.

Rejuvenal Plus is een geregistreerde (100% natuurlijke) formule van de aminozuren L-Glutamine en Glycine met Niacine en Forskolin Extract. Elk van deze stoffen heeft de kracht om de hypofyse te stimuleren HGH af te geven. De combinatie van deze stoffen, in de juiste verhouding, is zeer krachtig! Klinische studies van Rejuvenal Plus tonen een stijging van de IGF-1 factor (de meetfactor in het bloed van HGH-productie) aan van 45% in slechts drie weken tijd en maar liefst 57% in 6 weken tijd! Daarna stijgt het niveau nog verder.

Rejuvenal Senior gebruikers zijn doorgaans ouder dan 55 jaar. Dit product bevat een extra ingrediënt om een remstof te onderdrukken die vanaf deze leeftijd wordt aangemaakt. Door gebruik van Rejuvenal Senior verdubbelt de IGF-1 factor in ongeveer 6 maanden. Dit betekent 2x zoveel herstel van je lichaam!

Rejuvenal Plus en Rejuvenal Senior hebben al heel veel levens positief veranderd. Verhoging van groeihormoonniveau's is de toekomst in het proces om veroudering tegen te gaan met de vaak bijkomende kwalen en problemen. Nu kunnen we comfortabel oud worden en actief blijven genieten van het leven. Het lichaam zal op vele gebieden weer optimaliseren. Een scherper geheugen en beter concentratievermogen bijvoorbeeld. Maar ook de spieren zullen beter reageren op oefeningen. Het kost veel minder moeite om fit te blijven. Het hart gaat beter werken en heeft daarvoor ook minder zuurstof nodig. De thymusklier groeit weer terug naar het originele formaat en versterkt het immuunsysteem. En, heel belangrijk, botontkalking en aderverkalking kan met Rejuvenal voorkomen of zelfs teruggedraaid worden; ook de bloeddruk optimaliseert! Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts.
Het moment is gekomen om de tijd terug te kunnen draaien. Rejuvenalt u al? Neem nu de stap en u zult blij zijn dat u het gedaan hebt.

health news